behandeling half uur

Wat kunt u
verwachten

De ideale manier om rimpels te verminderen, is door het verloren volume te herstellen. Helaas is het vaak niet voldoende om alleen de afzonderlijke rimpels te behandelen om een jeugdig en fris uiterlijk te herstellen. Om het effect van de zwaartekracht tegen te werken en opnieuw een jonger ogende vorm te krijgen, heeft het gezicht een lift nodig.

Met Radiesse® stimuleert u het natuurlijke collageen van uw huid om de uitgezakte effecten te verzachten. De unieke formulering van Radiesse® stimuleert de aanmaak van nieuw collageen, wat leidt tot volumetoename die een jaar of langer kan aanhouden bij vele patiënten*. Dankzij deze methode van rimpelcorrectie, wordt Radiesse® steeds meer de favoriete injecteerbare filler van vele patiënten en medische specialisten.

* De individuele resultaten zijn afhankelijk van leeftijd, huidtype, levensstijl, metabolisme en, uiteraard, de behandelde zone.

 • na

 • voor

 

 • na

 • voor

Radiesse®- ons model heeft het zelf uitgeprobeerd! Lees hier haar verhaal:

“Model zijn is echt iets wat ik heel graag doe en ik houd vooral van de variatie in mijn job. Maar model-zijn is ook een fulltime bezigheid die constante aandacht vraagt.
 
Mijn dagelijks leven met veel reizen van de ene afspraak of casting naar de andere, maakt dat ik er vaak gestrest en vermoeid uitzie. Ik had de indruk dat ik er ouder uitzag dan ik me voelde. Omwille van de aard van mijn werkzaamheden, ben ik dagelijks geconfronteerd met mensen die er allemaal zo goed mogelijk willen uitzien. Model-zijn is uiterst competitief.
 
Daarom vroeg ik mezelf af: Hoe krijg ik een frissere look? Ik had elk type crème en lotion al uitgeprobeerd zonder merkbare verbetering. Omdat ik mijn natuurlijke look wilde behouden, was een chirurgische lift nooit een optie voor mij. Ik wou een stralend uitzicht, een lichte lift van mijn totale gezicht, en een discrete verzachting van mijn rimpels – maar zonder de typische kenmerken van mijn gezicht te verliezen.
 
Mijn dermatoloog adviseerde mij Radiesse®. Radiesse® houdt het evenwicht tussen een crème en chirurgie. Het wordt gebruikt om de aanmaak van collageen te stimuleren, volumeverlies aan te vullen en de gezichtscontouren te verstrakken. Mijn arts vertelde mij dat vooral mijn neus-lippenplooien gemakkelijk zouden verminderen met Radiesse®.
 
Als model ben ik zeer mager en als gevolg hiervan had ik ook holle slapen, die ik wilde aanvullen. Na een gedetailleerde consultatie startte mijn dermatoloog de behandeling met Radiesse®.
 
De behandeling duurde net een half uur en het resultaat was verbazend! Ik keek in de spiegel en ik voelde me frisser en gezonder dan ooit en toch even comfortabel in mijn eigen huid. En ik behield mijn natuurlijke unieke look – gewoon wat mooier.”

Wat maakt Radiesse® speciaal

Met slechts één spuit krijgen veel patiënten een direct en langdurig jeugdig uiterlijk. Een Radiesse® behandeling is eenvoudig, snel, comfortabel en gemakkelijk en biedt onmiddellijk zichtbare resultaten die blijven duren.

 • Onmiddellijke correctie van matige tot diepe rimpels
 • Directe lift en herstel van de contouren
 • Stimuleert de aanmaak van het natuurlijke collageen van de huid
 • Langdurige verbetering van de huidkwaliteit
 • Voelt zacht aan en ziet er natuurlijk uit
 • Biedt resultaten die een jaar of langer aanhouden bij vele patiënten*
 • Maakt een eenvoudige en gemakkelijke behandeling mogelijk

* De individuele resultaten zijn afhankelijk van leeftijd, huidtype, levensstijl, metabolisme en uiteraard de behandelde zone.

Vind een kliniek

Zoek een Radiesse® specialist met behulp van de Clinic Locator.