natuurlijke schoonheid

Wat is
Radiesse®?

Collageen geeft de gezonde jonge huid volume en elasticiteit. In het natuurlijke verouderingsproces wordt het lichaamseigen natuurlijke collageen geleidelijk afgebroken. Dit verlies van elasticiteit en volume leidt tot rimpels, lijntjes en een slappe huid, waardoor de jeugdige uitstraling van uw gezicht afneemt.

tekenen van de tijd

Radiesse® – direct liftend en contourcorrigerend effect

Radiesse® is een injecteerbare dermal filler die tijdelijk volume herstelt om matige tot ernstige gezichtsrimpels te helpen verzachten en die een onmiddellijk liftend en verstrakkend effect heeft op de huid. Eens geïnjecteerd, biedt Radiesse® onmiddellijk meer volume en een liftend effect, dankzij de calcium microsferen en de gel waaruit het product bestaat, om de tekenen van veroudering tegen te gaan. Zowel de gel als de microsferen worden in de loop van de tijd geleidelijk volledig afgebroken door uw lichaam.

Radiesse® – een collageen stimulator

Naast een direct opvullend effect, stimuleren de kwalitatief hoogstaande ingrediënten van Radiesse® de natuurlijke collageenaanmaak in de huid. Dankzij het collageen-stimulerend effect van Radiesse®, krijgt de huid haar jeugdige strakheid en elasticiteit terug – uw natuurlijke schoonheid komt weer ten volle tot haar recht.

Vind een kliniek

Zoek een Radiesse®-specialist met behulp van de Clinic Locator.