natuurlijke schoonheid

Veiligheid en effectieve
behandeling

Radiesse® heeft een hoog veiligheidsprofiel en biedt u een gemakkelijke manier om uw jeugdige gezichtscontouren weer terug te krijgen. Eén behandeling met Radiesse® volstaat al en de resultaten zijn direct zichtbaar.

5 miljoen verkocht
  • Radiesse® bestaat uit biocompatibele materialen die al ruim 20 jaar in de medische wereld worden gebruikt en hun effectiviteit hebben bewezen.
  • Het is niet nodig om voorafgaand aan de behandeling een allergietest te doen, omdat de microsferen van Radiesse® uit lichaamseigen stoffen bestaan.
  • Klinische onderzoeken door de jaren heen hebben aangetoond dat Radiesse® een zeer hoog veiligheidsprofiel heeft en effectief is en uitstekend wordt verdragen.
  • Wereldwijd zijn er al meer dan 5 miljoen injectiespuiten Radiesse® gebruikt voor esthetische behandelingen.
  • Het liftende en contourcorrigerende effect van Radiesse® is tot een jaar of langer zichtbaar zonder herhaalbehandelingen.*
  • Radiesse® kan veilig worden gebruikt in combinatie met andere fillers, zoals hyaluronzuur. Wilt u uw lipcontouren versterken of mimiekrimpels verzachten om er nog stralender uit te zien? Vraag uw arts om advies en meer informatie.

* De duur van het effect kan per persoon verschillen, afhankelijk van leeftijd, huidtype, levensstijl, stofwisseling en het gebied dat is behandeld.

Aandachtspunten behandeling met Radiesse®

Radiesse® is goedgekeurd door de FDA voor subdermale implantatie voor de correctie van matige tot ernstige gezichtsrimpels en neus-lippenplooien en heeft het CE-keurmerk voor plastische en reconstructieve chirurgie. Na de injectie kunnen patiënten last hebben van roodheid, verkleuring of zwelling. De meeste bijwerkingen van de behandeling zijn na een paar dagen verdwenen. Bijwerkingen die zelden optreden, zijn onder meer zwellingen die langer aanhouden, oneffenheid of stijfheid van het geïnjecteerde gebied en net zoals bij elke injectie, is er een risico op infectie. De bijwerkingen na een behandeling met Radiesse® zijn echter meestal vrij mild van aard en verdwijnen ook weer snel na de behandeling. Neem contact op met uw arts als u vragen heeft of zich zorgen maakt over de behandeling.

Vind een kliniek

Zoek een Radiesse®-specialist met behulp van de Clinic Locator.