natuurlijke schoonheid

Radiesse® de dermal
Filler

Zou u graag beter in uw vel zitten? Natuurlijk. We willen er allemaal graag jonger uitzien. 50% van de mannen en vrouwen in Europa maakt zich zorgen over ouder worden. Onderzoeken hebben aangetoond dat vooral vrouwen bang zijn om met de jaren hun jeugdigheid, zelfvertrouwen en aantrekkelijkheid te verliezen. Maar wat gebeurt er met de huid als we ouder worden? Als we ouder worden verliest onze huid vocht en elasticiteit. De duidelijke jeugdige vorm verdwijnt uit ons gezicht. Met Radiesse® krijgt u weer een jeugdige uitstraling. Deze unieke dermal filler voor de behandeling van rimpels en voor volumeherstel lift de huid en corrigeert de contouren.

Radiesse® – voor een natuurlijke uitstraling

Radiesse® is een niet-permanente injecteerbare filler die het volume opvult en matige tot diepere rimpels in het gezicht verzacht. Het liftende en verstevigende effect op de huid is direct zichtbaar.

radiesse_tl_0004_radiesse_1new
how_does_it_work_new1b

Radiesse® heeft een drievoudige werking

Wat gebeurt er in de huid als Radiesse® wordt geïnjecteerd? Radiesse® heeft een unieke drievoudige werking en zorgt voor het opvullen van rimpels, volumelift en huidverjonging.

Radiesse® – voor langdurige resultaten

De behandeling met Radiesse® is snel en nagenoeg pijnloos. Een behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Het effect is direct zichtbaar en de resultaten houden langere tijd aan.

radiesse_tl_0003_radiesse_2new