uitstekende resultaten

Rimpels
Opvullen

Met het ouder worden draagt het verlies van collageen en elastinevezels in de dermis bij tot de vorming van rimpels. Het gezichtsvolume begint af te nemen en er verschijnen marionetlijnen en neus-lippenplooien. Zo kunt u er moe, boos of verdrietig uitzien, zelfs als u in een opperbeste stemming bent. Door het volumeverlies te herstellen en de huid te liften worden rimpels, lijntjes en plooien gladgestreken. Een non-invasieve behandeling met Radiesse® gaat deze typische tekenen van veroudering tegen en geeft een langdurig resultaat.

  • na

  • voor

Neus-lippenplooien

Neus-lippenplooien zijn een belangrijke indicatie voor de behandeling met een injecteerbare filler. Radiesse® is een ideale filler voor de behandeling van neus-lippenplooien en biedt langdurige resultaten.

  • na

  • voor

Radiesse® verzacht matig-diepe tot diepe lijntjes

Uw arts injecteert Radiesse® voorzichtig, in kleine doseringen en met een zeer dunne naald, in de huid. Radiesse® herstelt het volume direct en stimuleert ook de natuurlijke collageenaanmaak van de huid. Omdat Radiesse® de huid stimuleert om zelf collageen aan te maken, treedt er een langdurige verbetering van de huidkwaliteit op. Aangezien Radiesse® op een natuurlijke manier rimpels corrigeert en volume herstelt, is deze injecteerbare filler de favoriete keuze van veel dermatologen, plastische en cosmetische chirurgen en andere medische specialisten. De resultaten van een behandeling met Radiesse® houden lang aan, maar zijn niet permanent. Veel patiënten kiezen voor een herhaalbehandeling, omdat ze zo tevreden zijn over de resultaten. 90 % van de mannen en vrouwen in Europa is blij met de behandelresultaten van Radiesse®.1

1 Moers-Carpi M, et al. Dermatol Surg. 2007 Dec; 33 Suppl 2: S144–51.

Vind een kliniek

Zoek een Radiesse®-specialist met behulp van de Clinic Locator.