jongere handen

Volumeherstel
in de handen

Onze handen spelen een belangrijke rol in de manier waarop we communiceren en onszelf presenteren. Mooie handen geven ons het zelfvertrouwen om ons in elke situatie te presenteren. Bij de handen zijn tekenen van veroudering vaak het eerst zichtbaar. Het is een probleemzone die veelal wordt onderschat en die vaak alleen wordt geassocieerd met slanke of heel sportieve vrouwen. De huid van onze handen is echter dunner dan die van ons gezicht en wordt continu blootgesteld aan de zon, waardoor verouderingsverschijnselen sneller zichtbaar zijn. Na verloop van tijd wordt het vetweefsel onder de huid van onze handen dunner. Aderen en pezen worden zichtbaarder en de huid verliest volume. Omdat er op het gebied van gezichtscorrectie steeds meer mogelijk is, zien de handen er soms veel ouder uit dan de rest van het lichaam.

volume-replenishment-hands

Hoe oud schat u uw handen?

Deze wetenschappelijke schaal toont het verouderingsproces van onze handen (van 0 = geen volumeverlies tot 4 = zeer ernstig volumeverlies).

Radiesse® geeft de handen weer nieuw volume

Met de huidige cosmetische techniek kunnen botten en pezen worden gecamoufleerd en zien uw handen er weer zacht en jeugdig uit. Als u het gevoel hebt dat uw handen niet in overeenstemming zijn met de rest van uw uiterlijk, heeft u nu de mogelijkheid om dat te verhelpen. Radiesse® herstelt volume en versterkt de huidstructuur. De unieke, innovatieve en veilige gel-formule bevat calcium microsferen (CaHA) die het lichaam stimuleren om collageen aan te maken, waardoor het volume meteen wordt aangevuld en het resultaat langdurig zichtbaar is.

Vind een kliniek

Zoek een Radiesse®-specialist met behulp van de Clinic Locator.