uitstekende resultaten

Contourcorrectie
van het gezicht

Als we ouder worden treedt er een verlies van vetweefsel op onder de huid en neemt de collageenaanmaak af. Bovendien verschuift het gezichtsweefsel onder invloed van de zwaartekracht richting neus, mond en hals, waardoor uw uiterlijk verandert. Ingevallen, uitgezakte wangen kunnen worden opgevuld met Radiesse® om verloren contouren bij te werken voor een jeugdige uitstraling.

 

Correctie van de kaaklijn, met name van de mandibulaire hoeken, met Radiesse® zorgt ervoor dat het gezicht zijn jeugdige ''V''-vorm behoudt en zelfs slanker lijkt. Kleine onvolkomenheden aan de neus kunnen ook, zonder chirurgische ingreep, met Radiesse® worden weggewerkt of gecorrigeerd.

 

Radiesse® herstelt het volume direct en stimuleert ook de natuurlijke collageenaanmaak van de huid. Omdat Radiesse® de huid stimuleert om zelf collageen aan te maken, treedt er een langdurige verbetering van de huidkwaliteit op.

  • na

  • voor

De kaaklijn corrigeren

Het corrigeren van de kaaklijn wint terrein in de cosmetische praktijk. Radiesse® kan worden gebruikt voor het in vorm brengen en corrigeren van verslapte kaaklijnen en hamsterwangen.

  • na

  • voor

Vind een kliniek

Zoek een Radiesse®-specialist met behulp van de Clinic Locator.