uitstekende resultaten

Combinatie-
behandelingen

Merz Aesthetics wil mensen helpen met het behoud van een jeugdig en gezond uitziend uiterlijk en biedt daarvoor een uitgebalanceerd productenassortiment aan producten voor minimaal invasieve rimpelbehandelingen, volumeverhoging en huidverzorging. Deze producten kunnen afhankelijk van het doel dat u voor ogen hebt, op zichzelf worden gebruikt of binnen een combinatiebehandeling. U kunt bij uw arts terecht voor een consult, advies en individuele behandelplannen op maat.

Belotero®

Belotero®: De tekenen en symptomen van het natuurlijke verouderingsproces kunnen worden tegengegaan door het hyaluronzuur (HA) in de huid weer aan te vullen. Hyaluronzuur is een natuurlijke stof die in elk levend organisme voorkomt. HA is uiterst biocompatibel en kent nauwelijks bijwerkingen. Producten met HA gaan alle aspecten van het verouderingsproces te lijf en worden in verschillende behandelingen gebruikt. HA kan worden gebruikt bij de behandeling van de fijne lijntjes in de lipzone en om volume te geven aan de lippen. Belotero® is een filler met hyaluronzuur en kan een goede eerste stap zijn als u voor het eerst een cosmetische behandeling overweegt.

Belotero® biedt een uitgebreid assortiment voor het gladtrekken en opvullen van rimpels, lipvergroting, het herstellen van gezichtsvolume en het rehydrateren van de huid. De producten kunnen op zichzelf of in combinatie worden gebruikt voor een esthetische oplossing op maat, afhankelijk van de structurele en functionele behoeften van de huid.

merz_beloterologo
merz_ultherapylogo

Ultherapy

Ultherapy® is een niet-chirurgische, bewezen effectieve ultrasoundbehandeling voor het liften en het verbeteren van de stevigheid en soepelheid van de huid met een goed veiligheidsprofiel. Als de huid ouder wordt, treedt er slijtage op aan collageenvezels die de huid van binnenuit ondersteunen. Bij Ultherapy® wordt ultrasoundenergie afgegeven tot diep onder het huidoppervlak om het natuurlijke herstelproces van het lichaam te stimuleren. Na verloop van tijd leidt dit tot de aanmaak van nieuw, gezond en sterk collageen en huidverbetering.

Etermis®

Het merk Glytone is sinds november 2015 van merknaam veranderd in Etermis®. Het product is oorspronkelijk ontwikkeld door de Franse producent Pierre Fabre. Momenteel wordt het product in Duitsland volgens de hoogste industriële veiligheidsnormen geproduceerd. Het assortiment bestaat uit drie monofasische, cohesieve hyalurozuurfillers met mannitol. Mannitol is een antioxidant die vrije radicalen bestrijdt en voorkomt dat hyaluronzuur (HA) wordt afgebroken wanneer de filler wordt geïnjecteerd.

Etermis® geeft mooie resultaten voor de behandeling van fijne lijntjes en voor het corrigeren van matige-diepere rimpels  voor verschillende indicaties in het gezicht alsook de gevoelige zones zoals rondom de ogen en de mond.

etermis logo

Vind een kliniek

Zoek een Radiesse®-specialist met behulp van de Clinic Locator.