natuurlijke schoonheid

Hoe werkt
Radiesse® ?

Radiesse® bestaat uit kleine calcium hydroxylapatiet (CaHA) microsferen in een zachte gelmatrix. Uw arts zal Radiesse® voorzichtig injecteren in de huid, gewoonlijk in kleine hoeveelheden met behulp van een zeer fijne naald. Voor meer behandelcomfort, kan de arts een lokaal verdovingsmiddel aanbrengen op de behandelde zones. Deze injectie biedt een direct en zichtbaar effect. Bovendien stimuleert Radiesse® de eigen regeneratiecapaciteit van uw huid – in de loop van de weken en maanden na de behandeling wordt nieuw collageen aangemaakt waardoor uw huid strakker en elastischer wordt. De behandelresultaten van Radiesse® zijn langdurig maar niet permanent. Vele patiënten komen terug voor herhaalbehandelingen omdat ze zeer tevreden zijn over het resultaat. 90% van de mannen en vrouwen is tevreden over de behandelresultaten van Radiesse®.1

1 Moers-Carpi M, et al. Dermatol Surg. 2007 Dec; 33 Suppl 2: S144–51

Werkingsmechanisme

Direct na injectie zorgt Radiesse® onmiddellijk voor volume en correctie maar het blijft ook werken door de huid te stimuleren om haar eigen natuurlijke collageen aan te maken. Na verloop van tijd is de gel afgebroken en worden de CaHA microsferen door het lichaam gemetaboliseerd, waardoor alleen het eigen natuurlijke collageen achterblijft.

1. Effect

Na injectie biedt Radiesse® een directe één-op-één correctie en liftend effect. Het kan uw lachrimpels onmiddellijk verzachten, het volumeverlies in uw wangen herstellen, of uw gezichtscontouren verbeteren.

how_does_it_work_new1b
how_does_it_work_new2

2. Effect

In de loop van de weken na injectie stimuleren de Radiesse® microsferen de huid om nieuw collageen aan te maken voor een zachte, natuurlijke look.

Collageennetwerk

Nieuw gevormd collageen omringt de microsferen. De microsferen worden uiteindelijk via lichaamseigen natuurlijke processen gemetaboliseerd.

how_does_it_work_new3
how_does_it_work_new4

3. Effect

Het nieuwe collageen biedt een langdurig effect dat een jaar of langer kan aanhouden bij vele patiënten.*

* De individuele resultaten zijn afhankelijk van leeftijd, huidtype, levensstijl, metabolisme en, uiteraard, de behandelde zone.

legende deel 1
legende deel 2
legende deel 3

Bekijk voor en na foto's

Verken de Radiesse® voor-en-na-galerij om de resultaten van het werkingsmechanisme van de behandeling te bekijken.