complimenten

Radiesse® breekt record van 5 miljoen

Al meer dan 10 jaar wordt Radiesse® succesvol gebruikt als de nieuwe generatie dermal filler. Inmiddels hebben wereldwijd meer dan 5 miljoen injecties met Radiesse® hun weg naar de gebruiker gevonden. Dit geeft aan hoe groot het vertrouwen is in Radiesse®.

 

De liftende filler is een betrouwbaar en zeer populair product met een goed veiligheidsprofiel voor de cosmetische behandeling van volumeverlies en rimpels. 90% van de mannen en vrouwen in Europa is tevreden over de behandelresultaten.1

 

5 miljoen verkocht

Grote vraag naar esthetische behandelingen

De laatste jaren zijn esthetische behandelingen populairder dan ooit. Vooral gezichtsbehandelingen worden steeds meer ingezet om de strijd aan te gaan met de tekenen van veroudering – een rationele oplossing voor een onvermijdelijk proces. Radiesse® past geheel binnen deze trend en is een van de meest favoriete dermal fillers. Inmiddels hebben wereldwijd al meer dan 5 miljoen injecties met Radiesse® hun weg naar de gebruiker gevonden. En dit is zeker nog niet het einde van het succesverhaal, omdat minimaal invasieve behandelingen steeds meer terrein veroveren binnen de gezichtsverzorging.

Radiesse®: een mijlpaal binnen esthetische behandelingen

Dit was een mijlpaal binnen de esthetische dermatologie. In 2004 werd Radiesse® door de EU goedgekeurd als medisch hulpmiddel. In 2006 kreeg Radiesse® ook het CE-keurmerk voor plastische en reconstructieve chirurgie. De innovatieve technologie van Radiesse® zorgde voor een doorbraak op het gebied van cosmetische behandelingen, omdat nu verloren volume onmiddellijk kon worden hersteld en de eigen natuurlijke collageenaanmaak van de huid werd gestimuleerd. Het resultaat: langdurig zichtbaar effect en 90% patiënttevredenheid.1

 

Daarnaast is Radiesse® de filler met een van de beste veiligheidsprofielen2 op de markt en is het product in 2006 goedgekeurd door de FDA, de Amerikaanse autoriteit op het gebied van productveiligheid. Radiesse® geniet wereldwijd vertrouwen en inmiddels hebben al meer dan 5 miljoen injecties met Radiesse® hun weg naar de gebruiker gevonden. De hoge effectiviteit en het veiligheidsprofiel van Radiesse® zijn in diverse klinische onderzoeken en wetenschappelijke procedures beschreven.3 Radiesse® is uitgeroepen tot 'Best Filler of the Year 20134' en is de favoriete keuze van artsen. De volumeverhogende en liftende filler wint steeds meer terrein als dé injecteerbare filler voor veilige en langdurige verjonging.

 

1 Moers-Carpi M, et al. Dermatol Surg. 2007 Dec; 33 Suppl 2:S144-51.

2 Mariano Busso, MD, Dermatologist, Miami, Florida; Chief of Dermatology at Mercy Hospital, Miami; Assistant Clinical Professor, University of Miami, Miami.
3 Gegevens verkijgbaar op verzoek.
4 Toegekend door de internationale jury van het eerste Europese schoonheidscongres AMEC (Anti-ageing Medicine European Congress).